Lämna feedback
Om Kyparn och personerna bakom
Illustration

Om Kyparn

Och om hur vi har serverat Sverige sedan 2011.

Från att ha börjat på lokal nivå i Blekinge har Kyparn idag spridit sig till hela Sverige. Kyparn serverar både dig som besökare och restaurangägare en samlingsplats för Sveriges restauranger och hotell både i din webbläsare och smartphone.

Låt oss höra vad du tycker!

Några av våra nöjda kunder

Christian Mörkstedt

Ronneby Brunn

Vi kände att vi behövde prova ett nytt sätt att utbilda våra personal på. Vi har tidigare köpt utbildningar för flera hundra tusen men inte fått den utvecklingen vi sökt efter. Vi kan redan se att vi har ökat vår merförsäljning med ca 15% i Stöten och ca 20% på Ronneby Brunn.

Fredrik Berg

Brasserie Fridolf

Genom Kyparns utbildningplattform har vi ökat vår försäljning med 15% första halvåret 2016. Då vi har många enheter har vi en stor personalomsättning och Kyparn ger oss möjlighet att utbilda all vår personal utan extra kostnad.

Marco Allendes

Mando, Malmö

Jag får alltid snabb och personlig support, vad det än gäller. Detta ser jag som det viktigaste i mitt samarbete med Kyparn.

Roger Krook

The Bulls Pub, Halmstad

Jag kom igång direkt, väldigt lätt system att jobba i och bilderna som Kyparn tog blev väldigt bra. Budskapet till gästen blir snabbt, enkelt och säljande!

Per Berglund

Vida Arena

Vi har väldigt många medarbetare och genom Kyparns utbildning når vi dem på ett enkelt sätt. Vi kan följa upp utvecklingen och vi börjar se stora resultat. Eftersom vi jobbar med samtliga av Kyparns utbildningar känner vi att vi har en helhet i vårt utvecklingsarbete.