Skip to main content

Villa Vik

Dagens Lunch Vecka 43

Förrätt: Krämig soppa

på rostad butternutpumpa smaksatt med kokos och ingefära serveras med limemarinerade räkor och dillkrutonger

155:-

Varmrätt: Rulle på kalkonbröst från Ingelsta

fylld med soltorkad tomat och fetaost serveras med krämig risotto och rosmarinsky

155:-

Varmrätt: Ugnsbrässerad ekologisk blomkål

serveras med bulgur och yoghurtdipp smaksatt med mynta samt rostade pumpakärnor

155:-

Förrätt: Krämig soppa på rostad butternutpumpa

smaksatt med kokos och ingefära serveras med limemarinerade räkor och dillkrutonger

155:-

Varmrätt: Rulle på kalkonbröst från Ingelsta

fylld med soltorkad tomat och fetaost serveras med krämig risotto och rosmarinsky

155:-

Varmrätt: Ugnsbrässerad ekologisk blomkål

serveras med bulgur och yoghurtdipp smaksatt med mynta samt rostade pumpakärnor

155:-

Förrätt: Krämig soppa på rostad butternutpumpa

smaksatt med kokos och ingefära serveras med limemarinerade räkor och dillkrutonger

155:-

Varmrätt: Rulle på kalkonbröst från Ingelsta

fylld med soltorkad tomat och fetaost serveras med krämig risotto och rosmarinsky

155:-

Varmrätt: gnsbrässerad ekologisk blomkål

serveras med bulgur och yoghurtdipp smaksatt med mynta samt rostade pumpakärnor

155:-

Förrätt: Krämig soppa på rostad butternutpumpa

smaksatt med kokos och ingefära serveras med limemarinerade räkor och dillkrutonger

155:-

Varmrätt Rulle på kalkonbröst från Ingelsta

fylld med soltorkad tomat och fetaost serveras med krämig risotto och rosmarinsky

155:-

Varmrätt: Ugnsbrässerad ekologisk blomkål

serveras med bulgur och yoghurtdipp smaksatt med mynta samt rostade pumpakärnor

155:-

Förrätt: Krämig soppa på rostad butternutpumpa

smaksatt med kokos och ingefära serveras med limemarinerade räkor och dillkrutonger

155:-

Varmrätt: Rulle på kalkonbröst från Ingelsta

fylld med soltorkad tomat och fetaost serveras med krämig risotto och rosmarinsky

155:-

Varmrätt: Ugnsbrässerad ekologisk blomkål

serveras med bulgur och yoghurtdipp smaksatt med mynta samt rostade pumpakärnor

155:-

Vida Arena

Dagens Lunch Vecka 43

Pannbiff

med lingon

109:-

Havets Wallenbergare

med skirat smör och gröna ärtor

109:-

Linsgryta

med kokosmjölk och koriander

109:-

Krispig pankokyckling

med het tomatsås

109:-

Ugnsbakad lax

med fänkål och potatisstomp

109:-

Rostad spetskål

med ingefära och soyavinegrette

109:-

Stekt fläsk

med löksås, raggmunk och lingon

109:-

Färsk makrill

med stuvad bladspenat

109:-

Marockansk rotsaksgryta

med harissasås

109:-

Kalv i dill

109:-

Stekt färsk pankopanerad sej

med romsås

109:-

Ärtsoppa

med fläsk, pannkaka med sylt och vispad grädde

109:-

Wallenbergare

med klassiska tillbehör

109:-

Lyxpytt

med senapskräm och picklad rödlök

109:-

Vegansk färssås

med spaghetti

109:-

Venezia

Dagens Lunch Vecka 43

Krispig pankopanerad torskfilé

klyftpotatis, remouladsås, citron och dill

105:-

Husets rotmos

med kokt rimmad fläskbog från Smålandskött och senap

105:-

Sydamerikansk biffgryta

med bönor, chili, gräddfil och finhackad rödlök. Serveras med ris

105:-

Krämig soppa

med palsternacka, jordärtskocka och potatis toppad med stekt isterbandsfräs.

105:-

Dessert:

Hembakad päronkaka med vanilj och vispad grädde

105:-

Husets Wallenbergare

med potatismos, ärtor och rårörda lingon samt skysås

105:-

Tipshallen

Idag serverar vi ingen lunch

Stars & Stripes

Idag serverar vi ingen lunch

Restaurang Brunnen

Dagens Lunch Vecka 43

Stekt fläsk

med löksås eller bruna bönor, serveras med kokt potatis och lingon.

Fiskgratäng

med dill, räkor och lök, serveras med kokt färskpotatis.

Kålpudding

med brunsås, serveras med stekt potatis och lingon.

Fiskgratäng

med dill, räkor och lök, serveras med kokt färskpotatis.

Brunnens grekiska buffé

med fetaostfyllda färsbiffar och marinerade kycklingspett, serveras med moussaka alt. klyftpotatis och tzatziki.

Fiskgratäng

med dill, räkor och lök, serveras med kokt färskpotatis.

Glassbuffé

med smått och gott.

Ärtsoppa

med fläsk. Dessert: Pannkaka med hjortrongrädde

Högrevsgryta

med champinjoner och lök, serveras med ugnsrostad potatis.

Fiskgratäng

med dill, räkor och lök, serveras med kokt färskpotatis.

Helgrillad fläskfilé

med pepparsås och chilibearnaise, serveras med potatisgratäng och bukettgrönsaker.

Fiskgratäng

med dill, räkor och lök, serveras med kokt färskpotatis.

Dessert:

Gräddtårta.

PM & Vänner

Idag serverar vi ingen lunch

Östergatans Restaurang & Sportbar

Dagens Lunch Vecka 43

Smörstekt kungsfisk

serveras med vitvinssås

95:-

Helstekt Fläskfilé

serveras med kantarellsås & örtslungad potatis

95:-

Chilli con carne

serveras med ris

95:-

Stekt fläsk

med raggmunk & löksås

95:-

Kyckling bourguignon

med bacon, champinjon & minilök

95:-

Friterad alaska filé

serveras med lime & chili sås

95:-

Kalvfärsbiffar

serveras med skogssvamp & ört krossad potatis

95:-

Helstekt kalkonfilé

95:-

Prinskorv serveras

med gräddstuvad spenat & kokt potatis

95:-

Timjan och citron marinerad kycklingfilé

serveras med potatisgratäng

95:-

Stekt torsk

serveras med potatis & pepparrotskräm

95:-

Pulled pork

med BBQ sås

95:-

Fläskschnitzel

med rödvinssås serveras med stekt potatis & blomkålsstuvning

95:-

Smörstekt spätta

med kapris dill & remouladsås

95:-

Norremark

Dagens Lunch Vecka 43

Pulled pork

m. sötpotatisaioli, picklad rödlök, rostad klyftpotatis och majskolv

105:-

Sej och laxduett

hummersås, potatispuré samt fänkålscrudité m. citron och chili

105:-

Ostgratinerad falukorv

m. potatispuré, gurkmajo, hemmagjord ketchup och rostad lök

105:-

Panerad kummel

m. dill och citronmajo samt kokt potatis och citron

105:-

Portergryta

m. potatispuré, morot, palsternacka och svartvinbärsgelé

105:-

Parmesan och pankorostad kycklingfilé

m. jordnötssås, basmatiris och wookade grönsaker

105:-

Färsbiff toppas

m. karamelliserad lök, whiskeysås samt rostad potatis

105:-

Schnitzel på kotlett från Smålands skafferi.

Serveras m. ansjovissmör, skysås, kapris, citron och stekt potatis

105:-

Olivias fredagsdessert:

Snickerskaka

105:-

Lagerlunden

Dagens Lunch Vecka 43

HUSMAN

Schnitzel med grönpepparsås, citron-anjovis-kapris. Serveras med stekt potatis.

120:-

FISK

Stekt gösfilé med sandefjordsås, bakad jordärtskocka från Marklanda. Serveras med citron och kokt potatis.

135:-

SOPPA

Fisk och skaldjurssoppa med aioli

120:-

PASTA

Gräddig pasta med pancetta, kronärtskocka, ruccola och hackad persilja.

127:-

GRILLAD HAMBURGARE

På svensk högrevsfärs, lagrad cheddarost, sallad, bacon, tomat, hamburgerdressing, picklad rödlök och pommes.

127:-

VEGETARISK

Soltorkadtomatburgare, cheddarost, sallad, aioli, tomat, sallad, ruccola, piklad rödlök och pommes.

127:-

HUSMAN

Schnitzel med grönpepparsås, citron-anjovis-kapris. Serveras med stekt potatis.

120:-

FISK

Stekt gösfilé med sandefjordsås, bakad jordärtskocka från Marklanda. Serveras med citron och kokt potatis.

135:-

SOPPA

Fisk och skaldjurssoppa med aioli

120:-

PASTA

Gräddig pasta med pancetta, kronärtskocka, ruccola och hackad persilja.

127:-

GRILLAD HAMBURGARE

På svensk högrevsfärs, lagrad cheddarost, sallad, bacon, tomat, hamburgerdressing, picklad rödlök och pommes.

127:-

VEGETARISK

Soltorkadtomatburgare, cheddarost, sallad, aioli, tomat, sallad, ruccola, piklad rödlök och pommes.

127:-

HUSMAN

Schnitzel med grönpepparsås, citron-anjovis-kapris. Serveras med stekt potatis.

120:-

FISK

Stekt gösfilé med sandefjordsås, bakad jordärtskocka från Marklanda. Serveras med citron och kokt potatis.

135:-

SOPPA

Fisk och skaldjurssoppa med aioli

120:-

PASTA

Gräddig pasta med pancetta, kronärtskocka, ruccola och hackad persilja.

127:-

GRILLAD HAMBURGARE

På svensk högrevsfärs, lagrad cheddarost, sallad, bacon, tomat, hamburgerdressing, picklad rödlök och pommes.

127:-

VEGETARISK

Soltorkadtomatburgare, cheddarost, sallad, aioli, tomat, sallad, ruccola, piklad rödlök och pommes.

127:-

HUSMAN

Schnitzel med grönpepparsås, citron-anjovis-kapris. Serveras med stekt potatis.

120:-

FISK

Stekt gösfilé med sandefjordsås, bakad jordärtskocka från Marklanda. Serveras med citron och kokt potatis.

135:-

SOPPA

Fisk och skaldjurssoppa med aioli

120:-

PASTA

Gräddig pasta med pancetta, kronärtskocka, ruccola och hackad persilja.

127:-

GRILLAD HAMBURGARE

På svensk högrevsfärs, lagrad cheddarost, sallad, bacon, tomat, hamburgerdressing, picklad rödlök och pommes.

127:-

VEGETARISK

Soltorkadtomatburgare, cheddarost, sallad, aioli, tomat, sallad, ruccola, piklad rödlök och pommes.

127:-

HUSMAN

Schnitzel med grönpepparsås, citron-anjovis-kapris. Serveras med stekt potatis.

120:-

FISK

Stekt gösfilé med sandefjordsås, bakad jordärtskocka från Marklanda. Serveras med citron och kokt potatis.

135:-

SOPPA

Fisk och skaldjurssoppa med aioli

120:-

PASTA

Gräddig pasta med pancetta, kronärtskocka, ruccola och hackad persilja.

127:-

GRILLAD HAMBURGARE

På svensk högrevsfärs, lagrad cheddarost, sallad, bacon, tomat, hamburgerdressing, picklad rödlök och pommes.

127:-

VEGETARISK

Soltorkadtomatburgare, cheddarost, sallad, aioli, tomat, sallad, ruccola, piklad rödlök och pommes.

127:-

Kök11

Dagens Lunch Vecka 43

Grekisk stifado gryta

serveras med rosmarinrostad potatis och haricoverts

105:-

Pocherad Koljafilé

med ragu på fänkål och rökt sidfläsk, vitvinsås och dill rostad potatis

105:-

Blomkålscurry

med cashewnötter, hembakat naanbröd och korianderyoghurt

105:-

Kök11:as pannbiff serveras

med kokt potatis, stekt lök, skysås och vodkarörda lingon

105:-

Kyckling korma

med mandel, ingefära, yoghurt, koriander och lime serveras med basmatiris

105:-

Pumpafröbakad kummel

serveras med tomat-och hummersås samt dillkokt potatis

105:-

Getost- och rödbetsbiffar

med rosmarin- och vitlöksrostad potatis, sesamrostad broccoli, ponzusky och toppas med ett fräs på svamp

105:-

Kök11:as pannbiff

serveras med kokt potatis, stekt lök, skysås och vodkarörda lingon

105:-

Kök11:as lasagne

serveras med varm tomatsås och toppas med tomat-och ruccolasallad

105:-

Pepparstekt makrill

serveras med kokt potatis, stuvad mangold och skirat smör

105:-

Getost- och rödbetsbiffar

med rosmarin- och vitlöksrostad potatis, sesamrostad broccoli, ponzusky och toppas med ett fräst på svamp

105:-

Kök11:as pannbiff

serveras med kokt potatis, stekt lök, skysås och vodkarörda lingon

105:-

Ingefärsbakad fläsksida

serveras med potatis- och palsternackspuré och rostad äppelsky

105:-

Rimmad torsk

med rostad jordärtskocka- och broccolisallad samt vitvinsås

105:-

Vegetarisk kålpudding

med linser, gräddsås och lingon

105:-

Kök11:as pannbiff

serveras med kokt potatis, stekt lök, skysås och vodkarörda lingon

105:-

Black & White på fläskfilé

serveras med rostad potatis, skysås och bearnaise toppas med sparris GF, LF

105:-

Soltorkadtomat- och färskostgratinerad sejfilé

serveras med grönsaksris och syrad rödlök

105:-

Vegetarisk kålpudding

med linser, gräddsås och lingon

105:-

Kök11:as pannbiff

serveras med kokt potatis, stekt lök, skysås och vodkarörda lingon

105:-

Araby Herrgård

Dagens Lunch Vecka 43

Biff ala Lindström

med gräddsås och inlagd gurka

90:-

Strimlad kycklinglårfilé

i currysås med grönsaksris

90:-

Schnitzel Piccata

med pasta milanese

90:-

Kalvdillkött

med grönsaker

90:-

Fiskgratäng

med räkor, sparris och potatismos

90:-

Ostgratinerad fylld falukorv

med inlagd gurka

90:-

Raggmunkar

med stekt fläsk och lingon

90:-

Husets fisk och skaldjursoppa

med aioli

90:-

Wallenbergare

med potatismos, lingon och ärtor

90:-

Vinpocherad färsk torskfilé

med ägg och persiljesås

90:-