Vitlöksgratinerade grönmusslor med örter, citron, surdegsbröd
120:-
Steamed buns ”pork adobo”
2 st steamed buns med bakat fläskkött från Riksdagsmannagården marinerat med soja, vitlök och vinäger. Serveras med inlagd gurka, lök, sesamfrö, koriander
110:-
Huvudrätter
Onsdag - Lördag
17.00 - 21.00
Ryggbiff | Primörer | Ramslök
Hängmörad ryggbiff från gårdar i Småland med primörsallad, ramslöksemulsion, rökt smör
Vinkokta blåmusslor med lök, vitlök och smör. Serveras med surdegsbröd, citron, ramslökscrème och örter
195:-
Ost
Utvalda ostar med säsongens kokta marmelad, nötter, bröd
150:-
Sött avslut
Onsdag - Lördag
17.00 - 21.00
Gräddglass | Jordgubbar
Gräddglass med marinerade jordgubbar
105:-
Hallonvariation
Olika sorters texturer med smaker av hallon
145:-
Choklad | Kola | Nötter
Bakad choklad med vaniljglass, salt kolasås, rostade nötter
125:-
Huvudrätter
Söndagsmeny
12.00 - 17.00
Varmrökt lax
Varmrökt lax från Hennings rökeri med färskpotatis, citron och ramslöksdressing
175:-
Caesarsallad
Romansallad och rödlök blandad med caesardressing och toppad med bacon, parmesan och surdegskrutonger. Serveras med kyckling
155:-
Högrevsburgare
Högrevsfärs från Bjursund i bröd med lagrad ost, karamelliserad lök, inlagd gurka, vår egen lufttorkade skinka och tryffelmajonnäs. Serveras med sallad och friterad färskpotatis