Skip to main content

Dagens Lunch Vecka 43

Dagens Lunch Vecka 43

Fläskfilé på spett

med rostad potatis och tzatziki

109:-

Soppa:

Champinjonsoppa med vitlöksbröd och örtolja

109:-

Pancopanerad torsk

med krämig dillsås och ärtor

109:-

Soppa:

Het tomatsoppa med syrlig färskostkräm och brödchips

109:-

Färsbiff på högrev

med kantarellsås

109:-

Soppa:

Mustig löksoppa med timjankräm och frasiga krutonger

109:-

Kyckling

med ädelostsås och kryddigt ris

109:-

Soppa:

Cowboysoppa med gräddfil och ostcrunch

109:-

Getostgratinerad kotlettrad

med pepparsås

109:-

Soppa:

Blåbärssoppa med mandelbiskvier och lättvispad grädde

109:-

Mumsiga köttbullar

med gräddsås och mjölig potatis

145:-

Dessert:

Mangotårta med chokladkross

Rödtunga

med vitvinsås och gratinerad duchesse

145:-

Dessert: Mangotårta med chokladkross

A la carte

Chokladfondant

serveras med färska bär och hallonsorbet, toppad med espressosirap med galliano

Gräddfilspannacotta

serveras med färska bär och vaniljcrunch

Äppelkaka

Serveras med hemslagen vaniljsås

Hummersoppa

serveras med färskostquenelle och ostpinne.

Jordärtskockssoppa

serveras med färskostquenelle och ostpinne.

Skagenbakelse

serveras på handskalade räkor, färsk dill och surdegsbröd.

Kantarelltoast

Serveras på surdegsbröd.

Lammytterfilé

serveras med mandelpotatisstomp, myntaslugnade morötter och madeirasky.

Torskrygg

serveras med brynt smör, knaperstekt sidfläsk, blomkål och potatispuré.

Hjortytterfilé

serveras med potatiskaka, brytbönor och rödvinssky.