Skip to main content

Dagens Lunch Vecka 44

Dagens Lunch Vecka 44

Gräddstuvad pytt i panna

serveras med rödbetor och stekt ägg

110:-

Brödbakad sej

serveras med krämig tomatsås, persiljesmörad potatis

110:-

Stekt fläsk

med bruna bönor och kokt potatis

110:-

Ugnsbakad blåkveite

med vitvinssås, kokt potatis och gröna bönor

110:-

Köttbullar

med gräddsås, potatismos, lingon och inlagd gurka

110:-

Pocherad kolja

serveras med gräslökssås, och rostad potatis

110:-

Ostgratinerad falukorv

med tomat, lök och potatismos

110:-

Stekt strömming

med skirat smör, lingon och potatismos

110:-

Ärtsoppa

med plättar, grädde och sylt

110:-

Souvlaki

rostad potatis, rödvinssky, tzatziki och vitlöksstekta gröna bönor

110:-

Saffransdoftande fiskgryta

serveras med aioli, kokt potatis och grönsaksjulienne

110:-

Måndag - Söndag

Veckans vegetariska: Ugnsbakad rödbeta

serveras med rotselleripuré och en mandel & bönragu

110:-

A la carte

Blandat med gott av Jordgubbar

-

110.00

Laxtartar

-

110.00

Rimmad sejkrygg

vitvinssås - färskpotatis - gulbeta - rödbeta

250.00

Lågtempad svensk Ryggbiff

brynt mandelsmör- timjanbakad potatisfondant rödvinssås- vårlök

250.00

Räksmörgås

dillmajonnäs - ägg - sallad - picklad lök - rågbröd

195.00

Blåregns caesarsallad

serveras med svenskt kycklingbröst

189.00