Restaurang Brunnen
Mån - Fre 11.00 - 14.15Helgrillad fläskfilé
med rödvinssås och haricots verts, serveras med potatisgratäng och bearnaisesås.
100:-Tomat och purjogratinerad torsk
med vitvinssås, serveras med kokt potatis och citron.
100:-Panacotta
med bärsås.
Venezia
Mån - Fre 11.00 - 14.00Helstekt svensk fläskytterfilé
med bearnaisesås och rostad potatis
Araby Herrgård
Mån - Fre 11.30 - 14.30Noisette
med bearnaisesås, timjanrostad potatis och inlagd gurka
110:-Pocherad färsk torskfilé
med skaldjursås och citron
110:-Villa Vik
Mån - Fre 11.30 - 14.00Förrätt
Filodegsrulle med fyllning på gärdkyckling från Hjo, serveras med syrad kål och äpple, rostad sesam och sojaemulsion
Varmrätt
Halstrad rödingfilé från Kalix, serveras med citronsås, fänkålscrudité, forellrom, gräslöksolja och dillslungad potatis
155:-Varmrätt
Ravioli med fyllning på Karl-Johansvamp och ricotta, serveras med bladspenat, basilikaskum, bakade cocktailtomater och parmesan
155:-Norremark
Mån - Fre 11.00 - 14.15Grillad fläskfilé
med pommes Anna, madeirasky samt rödlökssallad på haricots vert-& basilika
105:-Olivias fredagsdessert
Gräddig hallonpannacotta med crisp
Kök11
Mån - Fre 11.30 - 13.30Fisk och skaldjurs enchiladas
serveras med basilikadressing
110:-Rosastekt ankbröst
serveras med apelsinsky, persiljestekt potatis samt rödkål
110:-Stekt örtpolenta
med röd linssallad med fetaost samt persiljevinegrette
110:-Östergatans Restaurang & Sportbar
Mån - Fre 11:00 - 14:00Panerad Torskfilé
med kräft & pepparrotskräm
95:-Oxfärs biffar m
ed chevresås
95:-Vida Arena
Mån - Fre 11.30 - 13.30Wallenbergare
med klassiska tillbehör
109:-Krämig papardelle
med fisk och skaldjur
109:-Ugnsbakad spetskål
med ingefära och soyavinaigrette
109:-