Skip to main content

Dagens Lunch Vecka 44

Dagens Lunch Vecka 44

Ädelostfylld och parmalindad ytterfilé

med cognacspetsad rosépepparsås, serveras med råstekt potatis och broccoli.

Mangoglaserad laxfilé

med citron-och dillmajonnäs, serveras med kokt färskpotatis och citron.

Pannbiff

med brynt lök och skysås, serveras med stekt potatis och lingon.

Mangoglaserad laxfilé

med citron-och dillmajonnäs, serveras med kokt färskpotatis och citron.

Brunnens grillbuffé

med marinerad karréskiva och kryddig korv, serveras med bearnaisesås och klyftpotatis samt wokade grönsaker.

Mangoglaserad laxfilé

med citron-och dillmajonnäs, serveras med kokt färskpotatis och citron.

Glassbuffé

med smått och gott.

Flygande Jakob

med ris, jordnötter vid sidan om.

Mangoglaserad laxfilé

med citron-och dillmajonnäs, serveras med kokt färskpotatis och citron.

Gulaschsoppa

med krämig aioli.

Helgrillad fläskfilé

med rödvinssås och bearnaisesås, serveras med potatisgratäng och bukettgrönsaker.

Mangoglaserad laxfilé

med citron-och dillmajonnäs, serveras med kokt färskpotatis och citron.

Dessert:

Äppelpaj med vaniljsås.